Sometimes life sucks

Det var ettag sen jag bloggade men jag har inte haft något att skriva om och har inte heller haft lusten till att blogga.
Igår åkte jag hem till min bästa kompis Caroline och jag sov där, kom hem vid halv tre idag och har inte gjort så mkt. Har haft en jobbigt dag idag, saknar min kompis Clara som flyttat till USA i ett år. Men jag vet att hon har det bra där borta så det känns bra, men att veta att hon är på andra sidan atlanten känns jättekonstigt! Förrut bodde vi bara 5 min från varandra.

Men min underbara pojkvän vet hur man gör en glad igen! :D




School sucks

Har vart hemma i ca 1 timma, slutade 16.20 idag och var helt död efter sista lektionen! Tog första bästa buss hem och lagade kycklingsallad med morfar, nu är jag mätt o belåten.
Resten av dagen ska spenderas i min säng för att kolla på TV!

Ha en fin dag!
Ciao xoxo


26 augusti

Nu drar jag och my boyfriend till skolan!

Ciao xoxo

Is that a smile on your face?

Äntligen hemma från skolan! Sitter framför TVn med en twix och en kopp chilatte, jag kollar på 16 and pregnant men jag väntar på att The Hills ska börja.

Lite senare idag kommer min pojkvän hem till mig och då ska vi kolla på film och laga tacos, vi börjar 10.15 imogon så det blir en go sovmorgon för våran del.

Nu börjar The Hills!
Ciao xoxo


25 augusti 2010

Idag börjar vi med vårt schema, ska egentligen sluta halv fem men idag har jag turen att sluta 13.40. Det känns väldigt ovanligt att gå upp såhär tidigt och det är långt i från kul!
Min första lektion idag är Datorkunskap och efter det har jag Företagsekonomi A, inte så taggad för något av de ämnena + att vi får massa nya lärare i år.

Men nu ska jag dra ner och käka frukost.

Ciao xoxo

Popcorn och mjölk, det är fint!

Hallå där!
Första skoldagen varade i 40 min och efter det åkte jag hem. Vi har världens konstigaste väder här i GBG, först spöregnar det och sen kommer solen fram, sen börjar det regna igen osv osv..kan lova att det är vääldigt störande :D

Efter skolan var jag med min bästa kompis Caroline, vi hyrde film och poppa popcorn. Sen gjorde vi pannkakor och det gick väl sådär i början, men sen gick det som smort. Dock tog det en jävla tid, hela 1 ½ timma tog det och då var vi inte ens klara, men vi hade gjort 2 satser smet. Morfar tog över och vi satte oss och åt.

Här kommer lite bilder ;)








Please do not stare

Snart ska jag ta bussen till skolan, börjar 13.00 idag så har haft en go sovmorgon. Måste väl säga att det känns sådär just nu men det kanske blir bättre när jag väl kommer dit, det är ju oftast så.

Nu tror jag min pizza är klar i ugnen, ha en fin dag så hörs vi se.

Dagens outfit:






We are the people that rule the world

Hej igen !
Jag har vart hemma några timmar nu, det blev en glass och cola på donken idag hahahahaha...men det va riktigt gott. Jag hittade ettpar skor jag tror jag ska köpa men när det vet jag inte, är lite fattig just nu, men snart kommer ju barnbidraget! (Yeees) Skorna finns på Bianco, de ser väldigt..hm hur ska man säga... de ser väldigt "rejäla" ut. Men de är mycket snyggare när man har de på fötterna! Promise ;)

Jag och Carro har bakat en kladdkaka med för mycket mjöl i, vi ska snart smaka på den så vi får se om den smakar gott. Vi har dampat lite framför webben också...







Mot stan

Ska dra mig in mot staden för en fika med Victoria, ska också se om jag hittar några snygga boots. Det är lika bra att börja spana lite redan nu ;)

Idag är det sista sommarlovs dag, sen blir det back to school vilket känns sådär. Men samtidigt skulle jag dö av uttråkan om jag hade ännu längre sommarlov. Skolan är ju inte så farlig, hade inte alls skadat att gå dit 5 dagar i veckan om det inte var för alla läxor och prov. Det som får mig att gå till skolan är alla mina vänner och min pojkvän, utan dom hade skolan vart sämst!



Ciao, xoxo


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0