27 September

Hej alla fina!
Sitter i min säng med Carro, vi chillar och lyssnar på EMPIRE OF THE SUN. Om du inte hört det bandet så är det på tiden att du gör det!!

Idag gick jag i skolan till 11.10, missade bussen hem så kom hem senare, typiskt. Har pkuggat lite och bakat kladdkaka med Carro, vi har även hoppat i min säng ;)


26 September

Nu har min älskling åkt hem så nu sitter jag här i min säng helt ensam och kollar på "Deadliest Catch", jag hör även lite av bandet Arvingarna spela längre bort på stora vägen, det är höst marknad denna helgen där jag bor.

Jag är gaaaalet trött så jag kommer antagligen bara slappa idag, tyvärr så måste jag plugga , fattar bara inte hur jag ska orka!


25 September

Godmorgon!

Skulle egentligen vart i kyrkan och sjungt gospel nu men jag har mycket i skolan så jag kännde att jag borde stanna hemma och plugga. Senare ikväll kommer min fina pojkvän hit så vi ska mysa med film och thaimat, tror dock min lillebror ska vara med en stund..hahahhaa!

Sitter framför TV:n nu och vilar lite, ska ta tag i pluggandet när pappa kommer hem, då ska han hjälpa mig att sätta upp min nya sänggavel och mina sängbord. :D


Min nya säng!

Kolla in min nya säng! 160x200 och helt underbart mjuk, har väntat hela 11 veckor så nu är jag glad som äntligen fått in den i rummet!

På väggen sitter min gamla sänggavel till min gamla 90x200 säng, ska ta bort den i morgon.

Ciao xoxo




Snygga skor!


Scorett 699, 499 :-

Eurosko 799 :-


Hurtig

Nu har jag vart hurtig och tränat på crosstrainern som vi har i källaren, riktigt gött efter när man känner att man använt benen ordentligt.
Nu sitter jag och slappar framför TV:n men ska väl snart hoppa in i duschen. Har endel i skolan nu så jag måste fortsätta plugga sen igen, hur trökigt som helst :(
xoxo Ciao


Engelska

Har vart hemma sen tolv så jag satte igång med att laga pannkakor, första gången jag lyckas vända alla, eller nästa alla misslyckades med 3 st men men.

Imorgon börjar en förarbevis kurs jag ska gå så jag kan alla regler innan jag ger mig ut på havet, känner att jag vill kunna de så jag inte orsakar något dumt ;)

Men nu måste jag tyvärr plugga engelska, vi har hela 83 engelska glosor att lära oss till på onsdag, snacka om att jag kommer dö!

ciao xoxo


Mot gymmet

Hade tänkt att ta det lugnt idag, men jag är lite sugen på att träna så jag ska följa med mamma till gymmet och gå lite på bandet, det blir en mjukstart idag. Är fortfarande lite förkyld men jag måste verkligen komma igång nu!

Ciao xoxo


Bulle

Vi fick sluta tidigare idag, vilket jag är väldigt glad för. Är faktiskt ganska trött nu så jag ska ta och lägga mig i sängen och kolla på TV, är sjukt sugen på nudlar men jag orkar inte gå ner till affären så jag får bli utan :(

Ciao xoxo


Bulle

Vi fick sluta tidigare idag, vilket jag är väldigt glad för. Är faktiskt ganska trött nu så jag ska ta och lägga mig i sängen och kolla på TV, är sjukt sugen på nudlar men jag orkar inte gå ner till affären så jag får bli utan :(

Ciao xoxo


Ciao

Hej hej! Sovit gott? Det kan jag lova att jag gjort, har sovit 9 ½ timmar! Så nu är jag på grymt humör och är hel konstig. Synd bara att min hosta sitter kvar och även lite av förkylningen, men jag överlever. Helt underbart när skolen skiner och jag vet att jag slutar 16.20 idag, asså jag bryr mig inte ens.

Hahah inatt drömde jag om att jag skulle smaka på olika vattensorter! Hur konstigt är inte det då? ;)

Ciao xoxo








7 September

Tjaa!! Vad tycker ni om Paow's och Hugos låt? Jag tycker helt seriöst den är grym, sexigt med spanska i ;)

Har vart lite off (som vanligt), har pluggat och vart hos pojkvännen you know ;)

Ska sova snart faktiskt, börjar 8.15 imorgon så jag måste gå upp vid 06.00, usch!! 
 
xoxo Klara

New shoes




Vagabond, 1000 :-

Söndag

Hej hej bloggen!
Idag mår jag mycket bättre, halsen är lite bättre och huvudet värker inte. Dock är jag fortfarande förkyld, men det stoppar mig inte från att åka in till stan för att shoppa skor! Åker väl om ca en timma så jag ska göra mig lite lunch snart hade jag tänkt, vi får se vad det blir...är jäkligt sugen på köttbullar & makaroner. Senare idag är det bara att sätta sig med matten som jag verkligen hatar! Matte är långt ifrån mitt favorit ämne och tyvärr är jag inget bra på det heller.


Dör

Asså jag dööööör! Fan vad jag hatar att bara sitta inne och inte gör något, när jag kom hem från min pojkvän gick jag och la mig och sov och vakna vid halv tre. Har bara stirrat på TVn och datorn hela dagen, så sjukt trist.

Det blev inget med stan idag utan jag och mamma ska åka in imorgon istället, förhoppningsvis mår jag lite bättre då :D

Ciao xoxo

Ni får en bild från igår då jag ivarfall såg lite fräschare ut än idag ;)

Hemma

Nu är jag hemma, min älskling skulle jobba vid 10 idag så vi steg up vid 8! Är jäkligt förkyld  och min hals gör ont så jag ska slappa lite nu sen ska jag in till stan med mamma och pappa. :D

ciao xoxo

BONDI BEACH!!

Har läst massa felsms och det är så sjukt kul att läsa, sitter här i mitt rum och skrattar för mig själv! ;)

Men nu börjar världens bästa program Bondi Beach!!

Ciao xoxo




Det okända

Hallå där! Sitter i sängen och kollar på "det okända", detta är det läskigaste avsnittet jag någonsin sett alltså!! 

Jag mår inte alls så bra, är förkyld, har ont i huvudet och är trött men ikväll ska jag åka till min älskling och smitta ner honom. Imorgon ska jag in till stan och köpa skor, ska se om jag hittar några snygga kängor eller boots.


Där har ni dagens outfit, dock bytte jag skor precis innan jag gick till bussen.


Ciao xoxo


Sämsta ever!

I knoooow! Jag är verkligen sämst på att uppdatera men ska försöka skärpa mig nu!

Men nu måste jag plugga, har endel att göra!

Ciao xoxo


RSS 2.0